Adviseur Omgevings-
communicatie Apeldoorn

Heb je ervaring als communicatieadviseur binnen omgevingsprojecten? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!

Begeleid je met veel plezier een participatieaanpak? En krijg jij een grote glimlach op je gezicht als het gaat om persoonlijk contact met de omgeving? Lees dan snel verder!

Gaat de omgeving op de schop, dan ben jij als adviseur omgevingscommunicatie het herkenbare gezicht voor omwonenden en andere betrokkenen. Bouwhelm op, poten in de klei en gaan! Je creëert betrokkenheid en begrip bij de omgeving én zorgt ervoor dat voor iedereen duidelijk is wat er gaat gebeuren. Je werkt aan uitdagende projecten voor verschillende opdrachtgevers. Zoals aannemers, ingenieursbureaus, netbeheerders en gemeentes.

In jouw rol werk je in de omgeving, voor de omgeving, maar vooral samen met de omgeving. Je adviseert het bouwteam over alles wat met communicatie en participatie te maken heeft. Hiervoor gebruiken wij de methode Relevant Gesprek. Als adviseur omgevingscommunicatie ben je betrokken van de tenderfase tot en met de uitvoering van een project. En… je steekt graag zelf de handen uit de mouwen!

Zo ziet jouw toekomstige werkweek er misschien wel uit!

Je komt aan bij ons op kantoor in Apeldoorn en na een lekker kopje koffie of thee ga je aan de slag met een informatiebrief voor de omgeving. Dinsdag trek je een veiligheidshesje aan en maak je foto’s op het bouwterrein voor een leuk stukje op de BouwApp. Woensdag schrijf je overdag een communicatieplan voor een nieuwe opdrachtgever en ’s avonds organiseer je een participatiebijeenkomst. Op donderdag kom je in actie met een vergroen-je-tuin-dag.

Klinkt goed? Dan is dit jouw baan!

HIER WORD JIJ BLIJ VAN!

 • Maatschappelijke thema’s zoals klimaatadaptatie, flexwonen en de energietransitie;
 • Eigen verantwoordelijkheid: je onderhoudt direct contact met klanten en doet zelf aan projectmanagement;
 • Elke dag vers fruit en een aantal keer per jaar een leuke borrel of tof uitje.
 • Een geweldige club collega’s.
 • Tosti’s op woensdag en Tony’s Chocolonely op de overige dagen
 • Een werkplek in een prachtig historisch pand tegenover het Oranjepark

HIER WORDEN WIJ BLIJ VAN!

 • Je beschikt over een hbo-opleiding in de richting van communicatie.
 • Je hebt een aantal jaren werkervaring als adviseur omgevingscommunicatie.
 • Je bent niet bang voor een beetje chaos. Het kan hectisch zijn als het druk is.
 • Je hebt een flexibele agenda en vindt het niet erg om af en toe bij een bewonersavond aanwezig te zijn.
 • Je hebt ervaring met het schrijven van een participatieaanpak
 • Je houdt van een informele sfeer en veel gezelligheid op kantoor

LATEN WE SNEL KENNISMAKEN!

Ga jij deze uitdaging aan? Wij bieden je een toffe baan als adviseur omgevingscommunicatie van minimaal 32 uur per week met een passend salaris (inclusief pensioen). Stuur je cv en motivatie naar gerry@comcept.nl. Heb je nog vragen? Bel of app Simone Willers, vestigingsmanager Apeldoorn, via 06-59 83 84 84