Hey student communicatie!

Aangenaam, wij zijn COMcept.
Wie ben jij?

Is communicatie helemaal jouw ding? En word jij blij van werken voor de gemeente, provincie, woningcorporatie, zorg, onderwijs of misschien wel allemaal tegelijk? Top! Want wij zoeken een stagiair(e) voor onze vestiging in Hardenberg!

Bij ons stagelopen betekent meewerken aan allerlei toffe klussen: een gave campagne ontwikkelen over afval scheiden, omgevingscommunicatie voor een groot infraproject, participatiesessies organiseren over bijvoorbeeld duurzaamheid of klimaatadaptatie of een van de vele andere toffe projecten waaraan wij werken. Ben je op zoek naar een stage waarbij je naast meewerken ook aan je eigen (afstudeer)onderzoek/opdracht werkt? We kunnen vast samen een toffe opdracht bedenken en praten er graag met jou over door.

Alles op rijtje:

 

  • Een stage waarbij je de mogelijkheid krijgt om in een paar maanden tijd binnen te kijken bij veel verschillende organisaties in de publieke sector. Bijvoorbeeld een gemeente, provincie, waterschap, aannemer of zorginstelling.
  • Een gave werkplek (Heemserhoek in Hardenberg, met skybar, een eigen gym, een race simulator, playstations én een bedrijfsrestaurant met elke dag een lekker lunchbuffet). En soms ook een dagje met ons mee naar de klant op locatie.
  • Geweldige collega’s die de hele dag door werken aan gave opdrachten en jou daar graag meer over vertellen en leren.

Word jij hier blij van?

Reageer dan nu! Stuur jouw motivatie, bijvoorbeeld een leuke video, naar info@comcept.nl
Heb je vragen? Stel ze dan aan Mariëlle Schrijver. Je kunt haar bereiken op 06-50512780.