Duurzame stappenzetter

Samen werken aan een leefbare wereld! Wat is jouw volgende duurzame stap?

Wij geloven dat iedereen duurzame stappen wil zetten. Maar voor iedereen is die duurzame stap anders. Eigen drijfveren bepalen welke stap bij jou of jouw organisatie past.


Wil je bijdragen aan een betere wereld? Ben je op zoek naar meer comfort of juist naar een manier om geld te besparen? Vind je een gezonde werk- en leefomgeving belangrijk? Of leef je duurzaam, omdat het jou gelukkig maakt?

Wij helpen je om jouw organisatie, de inwoners van jouw gemeente of de medewerkers van jouw organisatie een volgende duurzame stap te laten zetten op basis van intrinsieke motivatie. Dus niet omdat het moet, maar omdat we het willen.

Wil je een proces om het nieuwe integrale duurzaamheidsbeleid in te vullen? Wil je dat jouw medewerkers of de inwoners van jouw gemeente duurzamer gaan denken en doen? Of ben je op zoek naar duurzame inspiratie? Onze Duurzame Stappenzetter zit vol producten en ideeën. Zit er iets tussen waar je blij van wordt? Of heb je misschien zelf al een idee, maar weet je nog niet hoe je dat een stap verder kunt brengen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Een gemakkelijke eerste stap voor vele duurzame stappen die volgen.

Iedereen doet wat!