Gedrags
beïnvloeding

Door de ogen van gedragsexperts

De juiste manier van communiceren helpt enorm in het bereiken van je doelen. Maar weet je wat jouw bewustwordingscampagne, veranderproces of interne communicatie nog succesvoller maakt? Het bekijken van problemen en uitdagingen door een gedragsbril!

Veel communicatievraagstukken hebben een onderliggende gedragsvraag die niet gesignaleerd wordt. Dat is zonde, want de kans is groot dat je daardoor niet de optimale oplossing krijgt. Onze gedragsexpertes kunnen jou daarbij helpen. Wij kijken heel duidelijk naar de doelgroep, stellen een gedragsanalyse op en draaien aan de juiste knoppen om tot creatieve interventies te komen. 

Gedragsvragen

Waar kunnen wij jou mee helpen? Communicatie en gedragsverandering kom je tegen binnen ontzettend veel thema’s. Zo is afval & milieu een thema waar veel gedragsvraagstukken naar boven komen. Maar denk ook eens aan mobiliteit, energie & duurzaamheid, geluk & organisaties en handhaving.

Hieronder een lijstje met gedragsvragen:

  • Hoe zorg je voor een veiliger gevoel op straat of op de werkvloer?
  • Hoe kan een gemeente haar inwoners afval beter laten scheiden?
  • Hoe beweeg je werknemers om vaker de fiets te pakken en de auto te laten staan?
  • Hoe ga je als gemeente om met de mogelijke komst van windmolens?
  • Hoe zorg je als werkgever voor een soepele interne procesverandering?

Nieuwsgierig?

Heb je een gedragsveranderingsvraagstuk waar je hulp bij kunt gebruiken? Of heb je een communicatievraag maar weet je nog niet zeker of er ook een stukje gedragsverandering bij komt kijken? Neem dan contact met ons op!