Word regisseur van je eigen boodschap!

Zelfverzekerd en betrouwbaar overkomen bij presentaties, publieke optredens, debatten en in de media! Het ontspannen overbrengen van jouw boodschap met een zelfverzekerde houding is niet altijd gemakkelijk.

Onze training Persoonlijke Communicatiekracht helpt om jouw verhaal helder en krachtig te formuleren. En zelfverzekerd en betrouwbaar over te brengen. Alle vaardigheden die je leert, kun je inzetten voor publieke optredens, presentaties, debatten en media-optredens. We geven de trainingen in samenwerking met onze collega’s van Puur Publiek, zowel individueel als in groepsverband. Meer informatie? Bel Marcel van Dijk: 06-43068243. Of: marcel@comcept.nl

Training Persoonlijke Communicatiekracht (Mediatraining)

Onze trainingen zijn praktijkgericht

Onze trainers verzorgen een echte doe-training. Kortom: intensief aan de slag met jouw persoonlijke leerdoelen, die we vooraf inventariseren. En met cases uit jouw dagelijkse praktijk, zodat je morgen aan de slag kunt. We leren geen trucs, maar versterken jouw talent voor spreken in het openbaar. Na de training ben je goed in staat om comfortabel jouw verhaal krachtig neer te zetten. Vanuit je hart, met passie en betrokkenheid.

Na elke oefening gaat het gemakkelijker

De training bestaat uit het geven van korte presentaties, interviews, kernboodschappen formuleren en het naspelen van een crisissituatie. We nemen alles op camera op, zodat we het resultaat samen kunnen analyseren en bespreken. Daarbij kijken we naar boodschap en non-verbale elementen. In een veilige groepsomgeving krijg je feedback waar je mee verder kunt*.

Klik hier voor meer informatie!