Communicatieklus bij Actium

Actium

Wat doe je als je ondersteuning nodig hebt op jouw communicatieafdeling? Dan schakel je COMcept in! Dat deed ook woningcorporatie Actium uit Assen. Op dit moment voorziet Actium 16.000 huishoudens van een thuis in een van hun woningen. Ook willen ze toekomstige generaties een thuis en een toekomst bieden.

Vanaf oktober dit jaar werkt collega Maryse op de communicatieafdeling van Actium. “Hier ondersteun ik de drie vaste communicatieadviseurs op interne vraagstukken die langskomen. Dat kan een brief naar huurders zijn of een communicatieaanpak voor het vroegtijdig opsporen van huurders die hun rekeningen niet meer kunnen betalen.”

Naast de interne vraagstukken neemt Maryse ook een deel van de communicatievraagstukken op zich vanuit MijnBuurtAssen. Dit is een samenwerkingsverband tussen Actium, gemeente Assen en VaartWelzijn, een welzijnsorganisatie. Zij zorgen ervoor dat Assen een fijne stad is waar je prettig kunt wonen. “Ik ben bij een paar wijken aangesloten om daar de communicatie op mij te nemen. Ik zorg ervoor dat bewoners weten wat er speelt en op de hoogte zijn van activiteiten die plaatsvinden in de wijk. Verder organiseren we ook bijeenkomsten voor andere corporaties om een beeld te krijgen bij MijnBuurtAssen of een bijeenkomst om de samenwerking van de drie organisaties onder de loep te nemen. Bij deze corporatie ben je dus echt op veel verschillende onderdelen met communicatie bezig wat het een super leuke werkplek maakt!”

Projectteam