Erop uit in de WAK!

Gemeente Dalfsen

WAK Dalfsen

Sinds 2013 organiseert de gemeente Dalfsen elk voorjaar een Week van de Amateurkunst (WAK). In deze week presenteren amateurkunstverenigingen en individuele amateurkunstenaars zichzelf aan het publiek. De WAK geeft inwoners de kans om zichzelf als amateurkunstenaar of amateurkunstvereniging te presenteren aan anderen. Met optredens, concerten, exposities, lezingen, workshops of door op een andere manier naar buiten te treden.

Aan ons de vraag om de Week van de Amauteurkunst (WAK) optimaal te promoten. Met de nadruk op alles wat, ondanks corona, wel weer mocht. Onder het thema: ‘Erop uit!’ Eindelijk mogen we er weer op uit en genieten van al het moois dat kunstig Dalfsen en omstreken te bieden heeft!

We hebben voor de WAK een frisse, opvallende huisstijl mogen ontwikkelen. Daarnaast hebben we met een gedegen communicatiestrategie hulp geboden bij de promotie van de WAK 2021.

Speciaal voor deelnemende kunstenaars organiseerden Job en Lidy een unieke online workshop: ‘Zet jezelf in de spotlight!’. Met deze workshop leerden we amateurkunstenaars uit de gemeente Dalfsen de ins-en-outs van social media. Je kunt deze workshop hier terugkijken!