Vliegende Keep voor gemeenten

Houd jij alle ballen nog in de lucht?

De nieuwsbrief van het ruimtelijke ordening project moet er nog uit. Is het participatieplan voor de warmtetransitie al klaar? Hoe wil je bewoners mee laten praten over de windmolenlocaties? De krant belt met een persvraag.

De burgemeester wil zijn toespraak graag morgen hebben. De B&W besluitenlijst moet nog worden voorzien van twee persberichten. Hoe gaan we in de toekomst om met online informatiebijeenkomsten? Het project omgevingswet vraagt de komende maand om extra communicatie-inzet. En dinsdag zit je weer bij de Veiligheidsregio om te helpen in verband met corona…

Het zou zomaar jouw lijstje voor de komende week kunnen zijn. En dan gaat het niet eens over al die overleggen waar je ook bij bent. Je rent van de ene naar de andere communicatiepiek.

100 communicatieprofessionals als vliegende keep

COMcept en Future Communication hebben samen meer dan 100 communicatie-professionals beschikbaar door het hele land, om jou op piekmomenten direct te kunnen ondersteunen. Met ruime ervaring in “gemeenteland” kunnen zij razendsnel schakelen, op alle mogelijk denkbare actuele thema’s. Met advies, maar zeker ook met hulp in de uitvoering! En je kunt onze vliegende keeps ook gebruiken om gewoon een lekker uurtje te sparren of te brainstormen. Bijkomend voordeel is ook dat jij je op dat ene leuke project kunt storten, terwijl wij jouw andere klussen uit handen nemen.

Nieuwsgierig? Lees hier wat je van ons kunt verwachten!

Wil je ook gebruik maken van onze vliegende keeps? Bel of mail ons!

Marcel van Dijk
06 – 43 06 82 43
marcel@comcept.nl

Wout Dekker
06 – 53 42 61 72
WDekker@futurecommunication.nl