VACATURE MEDIOR COMMUNICATIE-
ADVISEUR HARDENBERG

Ben jij een communicatieadviseur met een aantal jaren werkervaring? Word je blij van maatschappelijke thema’s? En ben je op zoek naar een baan met veel afwisseling? Lees dan vooral verder.

Voor onze vestiging in Hardenberg zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven communicatieadviseur. Een leuke combinatie van adviseren en zelf de handen uit de mouwen steken. COMcept doet communicatie, participatie, campagnes én events. Wij werken aan vraagstukken rondom wonen, natuur, energie, mobiliteit, zorg en nog veel meer. Bijvoorbeeld bij een gemeente, een woningcorporatie, het waterschap of een onderwijsinstelling.

Binnen COMcept houd jij je bezig met communicatieopdrachten bij verschillende klanten. Jij adviseert over een goede communicatie-aanpak, maar steekt ook graag zelf de handen uit de mouwen. Geen dag is hetzelfde. Zo schrijf je op maandag een communicatiestrategie of campagneplan, op dinsdag hang je aan de lijn met een fotograaf of drukker en op woensdag redigeer je een persbericht en stem je met onze vormgever af over de opmaak van een infographic voor jouw project. Op donderdag zit je gedetacheerd bij een opdrachtgever en op vrijdag organiseer je een (participatie) bijeenkomst of event. Houd jij van deze afwisseling? Dan is dit jouw baan!

Hier word jij blij van!

 

 • Je draagt graag bij aan maatschappelijke thema’s als klimaatadaptatie, flexwonen, de energietransitie, cultuur- en organisatieontwikkeling, afval scheiden, positieve gezondheid, omgevingsmanagement en (online) participatie.
 • Je houdt van eigen verantwoordelijk: je onderhoudt direct contact met klanten en doet zelf aan projectmanagement.
 • Je werkt graag op een gave werkplek. De Heemserhoek in Hardenberg heeft een skybar, een eigen gym, een race simulator, playstations én een bedrijfsrestaurant met elke dag een lekker lunchbuffet.
 • Een laptop van de zaak en telefoonvergoeding.
 • Elke dag vers fruit en een aantal keer per jaar een leuke borrel of tof uitje.
 • Je wilt bij onze club geweldige collega’s horen. We zijn lekker nuchter, maar ook kritisch. We hebben passie voor ons vak en kunnen tussendoor ook heel goed kletsen over toffe festivals, mooie reizen, boeiende podcasts en must reads.

Hier worden wij blij van!

 

 • Je beschikt over een hbo-opleiding in de richting van communicatie.
 • Je hebt een aantal jaren werkervaring als communicatieadviseur.
 • Je bent niet bang voor een beetje chaos (het kan hectisch zijn, als het druk is).
 • Je kan tegen een informele sfeer en houdt van een grapje!
 • Je hebt ervaring binnen de publieke sector (is geen vereiste, maar wel een pré).

Laten we snel kennismaken!

Ga jij deze uitdaging aan? Wij bieden je een toffe baan als medior communicatieadviseur in Hardenberg van 28-40 uur per week met een passend salaris (inclusief pensioen). Wacht niet langer en vertel ons waar je blij van wordt: stuur je cv en motivatie naar gerry@comcept.nl. Heb je nog vragen? Bel of app Mariëlle Schrijver, vestigingsmanager Hardenberg, via 06-59812181.