Een spectaculaire
opening met
lichtshow!

Aquarena

Eventmanagement en communicatieadvies

Aquarena is een gemeentelijk zwembad in Emmen. Het zwembad heeft de afgelopen jaren een transformatie ondergaan, en is verbouwd en vernieuwd. Na een lange periode van bouw, werd het nieuwe zwembad op 19 oktober 2019 officieel geopend! Een spectaculaire opening, met onder andere een lichtshow en vuurwerk. Een echt knalfeest!

Voor de organisatie en het in goede banen leiden van deze opening, werd Auke ingevlogen. Als eventmanager en communicatieadviseur bedacht ze met medewerkers het concept voor de opening en regelde ze alles. Aquarena wilde met deze opening zowel afscheid nemen van het oude zwembad, als het nieuwe bad ‘groots’ openen. Een feest voor zowel huidige zwemmers en klanten als het zakelijk netwerk.

De opening werd een feestweek voor (trouwe) zwemmers, met als afsluiter de officiële aftrap op 19 oktober. Tijdens deze aftrap opende de wethouder de nieuwe baden. Er waren speeches, het personeel hield een trommelshow, er waren zeemeerminnen en een spectaculaire lichtshow met danseres, in doek, boven het water. Zij opende het water officieel met een eerste plons!

 

Een opening waar
trots op wordt teruggekeken!