Event mét inhoud,
elk jaar een
nieuw thema

Waterschap Vechtstromen

Communicatieadvies en eventorganisatie

Als sinds 2015 organiseren wij elk jaar Expeditie Waterschap. Een inhoudelijk event voor alle 350+ medewerkers van Waterschap Vechtstromen. Nog even met hele club bij elkaar voor de zomer!

Elk jaar is de invulling anders. Maar deze ingrediënten komen wel elk jaar terug: collega’s ontmoeten, interessante locaties bezoeken, jezelf ontwikkelen, kennis opdoen en meer te weten komen over de laatste innovaties.  Het thema, de creatieve kapstok, wordt altijd vooraf afgestemd. Na een brainstorm gaan wij ieder jaar aan de slag met een programma vol inspiratie en inhoud. Zodra het programma inhoudelijk is vastgesteld, gaan we aan de slag met de organisatie. We regelen het event van A tot Z. Van interne campagne voering, tot volledige uitrol! Maar het begint bij die medewerkers, want zodra zij enthousiast zijn, zijn wij dat ook!

Zo organiseerden we dit jaarlijkse event al eens voor een middag, een dag en zelfs al eens voor 3 dagen. Een paar concepten:

  • Summerschool met ongeveer 30 workshops in 3 dagen.
  • Vechtstromen viert vakantie met allemaal fun activiteiten gericht op een vakantieland.
  • Veldbezoeken en op expeditie naar werkgebieden en collega’s die iets over interne thema’s vertellen.
  • Workshops, bedrijfsbezoeken over/bij een actueel thema.

In 2019 organiseerden we zelfs een festival rondom het 5-jarig bestaan. Een middag vol inhoudelijk workshoprondes, lekker eten en drinken.  Wij bedenken, organiseren en plannen het gehele event. Maar we zijn ook op de dag zelf aanwezig. Event mét inhoud!

Projectteam